Zsiros Erika

   A gyógyulás útja a mozgásban rejlik, az erőben és kitartásban!

                                                              (Dr. Lissa Rankin -amerikai orvos és író)

 

Gyógytornász Diplomám 2001-ben a Pécsi Tudományegyetem Zalaegerszegi Karán szereztem.

Munkámat egy dél-Somogyi Gyógypedagógiai Módszertani Intézményben kezdtem meg szinte azonnal.
2002-től a Barcsi Kistérségi Járóbetegellátó Központban szakrendeltem gyógytornászként, ahol egyéni és csoportos gyógytorna foglalkozásokat tartottam szárazföldön és vízben egyaránt. Fő tevékenységeim közé tartozott a szakrendelés mellett, a Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központban illetve a szomszédos település Gyógyfürdő komplexumában a Hidro- és Balneoterápiás részleg vízalatti csoportos gyógytorna kezelései és a 18 év alatti gyermekek csoportos gyógyúszás foglalkozásának ellátása.

2004-től Egészségügyi és Otthonápolási Bt- ben dolgozom -kisebb nagyobb megszakításokkal mint, szakrendelés vezető gyógytornász. Ortopédia-, Traumatológia-, Rheumatológia-, Neurológia-, Kardiológia-, Gyermekgyógyászat-, Szülészet-Nőgyógyászat-, szakirányban. Egyéni és csoportos gyógytorna kezeléseket végzek.

Otthonápolás: munkám során nagy hangsúlyt fektetek azoknak a betegeknek az ellátására, akik nem járóképesek, így az ambuláns szakrendelésemet a korai stádiumban nem tudják igénybe venni.
A rehabilitációs folyamat ellátásban a betegek önellátásának javítása a cél.  Sok esetben az otthonában ápolt beteg javulása során a terápiáját lehetőség szerint a szakrendelésen folytatja.

A gyógyszeriparban eltöltött szakmai tevékenységeim során az elmúlt 12 évben szerteágazó betekintést nyertem a Háziorvosok, Belgyógyászok, Kardiológusok, Rheuamtológusok, Neurológusok, Fül-, Orr-, Gégészek, Szülész-Nőgyógyászok , Urológusok szakmai munkájába és továbbképzéseibe, mely által széles látókört szereztem a különböző típusú kórképek kezeléséhez.

Rendelkezem továbbá McKenzie A, McKenzie B (nyaki és lumbális gerincsérvet célzó, azokat speciálisan kezelő)  tanfolyammal.  

Proprioceptív Phisiotape Therapeuta vagyok.

2024 első negyedévében már folyamatban van a Reflexzónás Talpmasszázs Tanfolyam és a Nyirokmasszázs Ödéma tanfolyamom elvégzése is.

Egyéni és csoportos foglalkozásaim jó hangulatban, bizalommal teli légkörben telnek, felnőtt és gyermek pácienseket is egyaránt szeretettel várok! 

 
 
 
 
 
Scroll to Top