Rólunk

Üdvözöljük az Infu Medical weboldalán  – Siófok egyik legújabb, 2023-ban indult  – Magánorvosi centrumában! 

Az Infu Medical nem csupán egy rendelő, mert Cégünk, orvosaink és személyzetünk a beteg központúságot és a magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokat helyezik előtérbe.  

Az indulásunk óta eltelt rövid  időszakban  nemcsak szakmai tapasztalatokat és elkötelezettséget szereztünk, hanem  folyamatosan bővítettük is  szolgáltatásainkat és szakmai palettánkat..

Szerződött  orvosaink magas színvonalú egészségügyi ellátást biztosítanak minden egyes páciensünk számára. Legyen szó prevencióról, állapotfelmérésről, kezelésekről vagy rehabilitációról, nálunk minden egyes páciens egyéni figyelmet és gondoskodást kap.

Az Infu Medical célja, hogy Siófokon és környékén a betegségmegelőzés, az egészségmegőrzés valamint a kezelések terén fontos szerepet tölthessen be.

Célunk továbbá, hogy a leginnovatívabb módszerekkel és a legkorszerűbb eszközökkel álljunk mindig is pácienseink rendelkezésére, biztosítva ezzel a legjobb eredményeket.


Bízunk benne, hogy Ön is megtalálja azokat az információkat, amelyekre szüksége van, és várjuk személyesen is jelentkezését Centrumunkban.

Az Infu Medical teljes csapata rendelkezésére áll és örömmel segít Önnek egészsége megőrzésében.

Scroll to Top