Császár Bernadett

Császár Bernadett a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szerzett dietetikus diplomát, majd a Pécsi Tudományegyetemen folytatta tanulmányait mester szakon, 2023-ban okleveles táplálkozástudományi szakember diplomát szerzett. 

 

Tanulmányainak és érdeklődési körének köszönhetően részt vett a Pécsi Tudományegyetem TDK konferenciáján, ahol különdíjban részesült. Fontos számára a szakmai fejlődés, a megfelelő és hiteles információk átadása, és a legfrissebb kutatások és irányelvek követése.  Kiemelten igyekszik arra, hogy részt vegyen a szakmai rendezvényeken, és konferenciákon. 

 

Jelenleg klinikánkon Siófokon rendel, illetve Baján, hogy minél szélesebb körben tudjon segíteni a megfelelő, változatos táplálkozás, egészséges életmód kialakításában páciensei számára. Egészséges, és különböző betegséggel élőket, felnőttet és gyermeket egyaránt szeretettel vár.

 

A dietetikai tanácsadás az életmódváltásban és egészségmegőrzésben, illetve a már kialakult betegségek diétás kezelésében nyújt segítséget.  A páciens egyedi problémájára és igényére fókuszálunk, éppen ezért a tanácsadás is teljes mértékben személyre szabottan történik.

 

Olaszul folyékonyan beszél, páciensek tanácsadását ezen a nyelven is vállalja.

Scroll to Top