Berencsi Tünde

EGYÉNI CÉLOK, EGYÉNI MEGOLDÁSOK!

Szinte minden kliensem vett már igénybe segítséget, például személyi edzőt, dietetikust, életmód tanácsadót vagy rendelt már magának szuperétrendet, fogyókúrás kapszulát, mindent helyette megoldó porokat. Ezek mind hasznos és szükséges lépései annak, hogy elinduljunk a valódi megoldás útján .

Én azt vallom, hogy a Testkép Mentor területe sokkal szélesebb és a siker kulcsa a komplexitásban van, hiszen összefüggéseiben kell vizsgálni mi az, ami a kliensnek a legmegfelelőbb, ami beépíthető az életébe és gond nélkül tartható.

Természetesen számos átfedés van az egyes területek között, de összefüggéseiben kell nézni a fogyást, a hízást, a stressz csökkentést, az egészségügyi problémákat, a napirendet, az étrendet, a testmozgást, a szenvedélybetegségek kiiktatásában való támogatást, a függőségeket, a támogatottságot, a lelki állapotot és az egyéni célokat.

A POZITÍV ELFOGADÁS ELVEM!

Senki sem tökéletes!

Míg a hagyományos módszerek arra összpontosítanak, hogy mi a „rossz” abban, amit teszel, és mit kell betartanod, vagy éppen teljesen kiiktatnod az életedből, addig az én megközelítésem, hogy mit szeretnél elérni, mire vagy képes és ez alapján rakjuk össze közösen, hogy mi fog jobban működni számodra.

Ez azt jelenti, hogy a folyamatos együttműködésünk során, az adottságaid figyelembevételével, az erősségeid minél hatékonyabb kiaknázásán fogunk dolgozni, hogy megtanuld és alkalmazd milyen a Te egészséges éned és így állj az elérendő célod irányába.

 

Bővebb bemutkozás: https://testkepmentor.hu/

 
Scroll to Top