Aesthetic specialist

Szolgáltatások 

Botulinum toxin (BOTOX)

A botulinum toxin átmenetileg blokkolja azon izmokba érkező idegi impulzusokat, amelyekbe az injekció beadásra kerül. Ez megakadályozza az izomösszehúzódást.

A kezelés általában körülbelül 15 percet vesz igénybe. A kezelés első eredményei néhány nap után láthatóvá válnak, és a hatás maximumát a kezelés után 15 nappal éri el. A kezelés akár 4 hónapig is hatásos maradhat.

Kezelés utáni javaslatok:

– A kezelt területet a kezelést követő 24 órán át nem szabad dörzsölni vagy masszírozni.
– Az arcot a kezelés estéjén dörzsölés nélkül, csak finoman tisztítani.
– A kezelés napján kerülni a fizikailag komolyabb igénybevételt jelentő testedzést és az alkoholfogyasztást.
– A kezelés után 4 órán keresztül kerülni a smink viselését.

HÓNALJ BOTOX

A botulinum toxin kiválóan alkalmazható a hyperhidrosis, azaz a túlzott izzadás tüneteinek kezelésére is. Az apró tűszúrásokkal beadott botulinum toxin gátolja azokat az idegi impulzusokat, melyek a verejtékmirigyeket stimulálják, ezzel megakadályozva a verejték termelődését.

Hatása 3-4 nap után kezdődik. Csaknem teljesen megszüntethetők, vagy kóros izzadás esetén normális mértékűre csökkenthetők az izzadás. Egyénfüggően általában 8-9 hónapig van hatása egy kezelésnek.

KARISMA

A KARISMA természetes módon ellensúlyozza a bőröregedés folyamatát. A bőr visszanyeri fiatalos ragyogását, és kisimulnak a finom ráncok.

A Karisma-nak a többi elérhető mezoterápiás készítménnyel szemben az a különlegessége, hogy kollagén láncokat is tartalmaz, amely könnyíti a hiányzó kollagén visszatermelődését. Az anyag bejuttatása a bőrbe tűvel történik, a kezelendő területen egyenletesen eloszlatva azt a felhám alatt. Néhány óráig tartó pirosság, enyhe duzzanat előfordulhat a beadás helyén, valamint bevérzés is lehet, amely kb. 7-10 nap alatt gyógyul.

Az injekciós kúra 2-3 alkalomból áll, amelyet havi egyszer kell beadni, majd az optimális eredmény fenntartása érdekében fél évente érdemes ismételni a kezelést.

Juvéderm

A jelenleg kapható töltőanyagok között a Juvéderm egyedülálló, prémium kategóriájú, gél állagú hialuronsavas termék, amely széles termékskálájának köszönhetően egyénre szabott szépészeti kezelést tesz lehetővé. Alkalmas a ráncok kezelésére az első finom barázdáktól az egészen mély ráncokig, hiányzó térfogatok pótlására. Emellett szebbé és teltebbé teheti az ajkakat is. A kezelés után az eredmény egy olyan természetesnek tűnő feltöltő hatás, amelynek nyomán a bőr puhává és kellemes tapintású válik.
A Juvéderm egy olyan hiarulonsavas termék, amely a fájdalom mentesebb kezelés érdekében, helyi érzéstelenítőt is tartalmaz, így jelentős mértékben csökkenti a kezelés során fellépő fájdalomérzetet, és kellemesebbé teszi a kezelést. A kezelés hatékony, nem időigényes, az eredmény azonnal látható és hosszantartó. A Juvéderm termékek innovatív összetételének és egyedi, különleges előállítási folyamatának köszönhetően hosszantartó hatást fejtenek ki, terméktől függően 6 hónaptól 24 hónapig. A hatás tartóssága számos tényezőtől függ, mint a páciens életkora, életmódja, bőrének állapota, a kezelt terület nagysága, mélysége, a páciens arc mimikája.

HArmonyCa

A HArmonyCa egy kettős hatású hibrid injektálható töltőanyag, amely kalcium-hidroxiapatitot hialuronsavval kombinálja.

A HArmonyCa javítja a bőr textúráját azáltal, hogy volumenizálja az arcot a hialuronsav azonnali emelő hatásán keresztül, és a kalcium-hidroxiapatit kollagentermelést serkentő hatása révén, amely tartós emelést biztosít.

A hialuronsav-részecskék a bőr mélyebb rétegeiben fejtik ki hatásukat, ahol a szöveteknek teltséget adnak az azonnali emelő hatás érdekében. A kalcium-hidroxiapatit eredményeképpen új kollagénrostok képződnek. A gél idővel lassan lebomlik, annak helyén tömör, erős kollagénhálózat épül, így biztosítva a kalcium-hidroxiapatit fokozatos és hosszan tartó emelő hatását.

Leginkább 40 éves kor felett, megereszkedett bőr esetén, statikus és dinamikus ráncokra ajánljuk.

A kezelés hatása 12-24 hónapig tart.

EJAL40

Az innovatív EJAL 40 biorevitalizációs hialruonsavas kezelés különböző molekulasúlyú hialuronsav alkalmazását (összesen 40 mg hialuronsavat tartalmaz egy ampulla) jelenti, kezelés során, rugalmasabb bőrt és hosszantartó eredményt biztosítva. EJAL 40 a legújabb generációs, közepes molekulatömegű hialuronsav, amely a kötőszövet újjáépítését segíti. A kezelés hatására a kötőszövet újrastruktúrálódik, fokozódik a kötőszöveti sejtek, a fibroblasztok aktivitása, melynek hatására a bőr hidratáltabbá válik, nő a kollagén, elasztin és hialruonsav tartalma. Ennek köszönhetően megújul a dehidratált, napkárosodott bőr.

Egy ampulla 2 ml hatóanyagot tartalmaz, mely egy kezelésre használható.

Előnye, hogy mindösszesen 5-5 tűszúrást igényel, az előre meghatározott biorevitalizációs pontokon. A felépülési idő gyakorlatilag minimális, csökken a bevérzések lehetősége is.

Előtte – utána eredmények

Scroll to Top